Over ons

Resultaat en commitment

Vaak wordt ons gevraagd wat ons Unique Selling Point is. Een lastige vraag, want hoewel partijen waar we mee samenwerken erg tevreden zijn, is dat om verschillende redenen:

  • Resultaat: uiteindelijk het enige wat telt. Door ons geplaatste kandidaten, of het nu in een vaste baan of een opdracht is, blijven bovengemiddeld lang in de nieuwe rol. Waarom? Wij vinden duurzaamheid in ons werk belangrijk, en kijken bij een mogelijke match bijvoorbeeld nadrukkelijk naar de combinatie tussen persoonlijkheid en bedrijfscultuur. En dat kunnen we natuurlijk alleen vaststellen als wij zowel klant als kandidaat eens goed in de ogen hebben gekeken.
  • Commitment: wij geven ons maximale commitment naar klanten en kandidaten. Maar wij vragen ook commitment van hen.
  • Efficiency: onze “hit rate” is bovengemiddeld. Bij meer dan 50% van de vacatures die wij bemiddelen, tekent de eerst voorgestelde kandidaat ook daadwerkelijk zijn/haar contract. Dit scheelt de klant veel kosten aan kostbare tijd van HR en lijnmanagement.
  • Zorg voor kandidaten: wij zien het als onze taak om de kandidaat optimaal te ondersteunen. Dus ons werk houdt niet op bij de plaatsing.
  • Effectiviteit: wij halen alles uit de kast om het probleem van de klant zo snel mogelijk op te lossen. Natuurlijk adverteren wij, maar in deze tijd is hunting veel effectiever. Veel vacatures worden ingevuld voordat we de advertentie hebben geplaatst, uit ons eigen directe of indirecte netwerk dus.

Klik hier voor onze Privacy Statement

Harrie Muhren

Muhren van Empel bestaat in de kern uit één persoon, Harrie Muhren. Een eigenwijze recruiter met ervaring in de IT-wereld sinds 1985. Maar om het maximale resultaat voor de klant te behalen, werkt hij intensief samen met collega-recruiters en een vaste kern van interimmers.
Copyright © 2024 Muhren van Empel   |  Sitemap   |  Disclaimer